Sobre nosaltres

Benvinguts, som la Xantal i en Miquel!

Benvinguts a La Tastaolletes, el nostre racó especial a la vora del mar que volem compartir amb vosaltres. Som la Xantal i en Miquel, i aquest restaurant és més que un lloc on es gaudeix de bons àpats; és el nostre espai, la nostra passió i el nostre cor.

És un lloc que captura l’essència de la cuina d'autora, combinant sabors innovadors amb la tradició culinària catalana. Aquest petit però encantador espai acull un nombre íntim de comensals, creant una atmosfera acollidora i familiar. A La Tastaolletes els clients es converteixen en convidats especials, rebuts amb somriures càlids i un servei personalitzat.

La Xantal és la mestra dels fogons, transformant ingredients frescos i de qualitat en plats que sorprenen i deleiten els sentits. La seva creativitat culinària es desplega en cada creació, combinant textures, sabors i presentacions que conviden a una experiència gastronòmica única.

En Miquel, amb el seu somriure afable i la seva atenció, és el lligam que uneix tots els elements, assegurant-se que cada comensal es senti com a casa mentre gaudeix de les delícies que ofereix la Xantal.

vistes al mar

Experiència a La Tastaolletes

plat

Aquí a La Tastaolletes, no tenim una carta convencional. La nostra proposta és única: només oferim un exquisit menú degustació, que és el nostre llegat gastronòmic.

A través d’una sèrie de plats creatius i sorprenents, us portarem en un viatge de sabors, textures i històries que capturen l'ànima de la nostra cuina. Des del primer plat fins a les postres, us sorprendrem amb una combinació de gustos inesperats i presentacions cuidades. Cada detall és pensat per enriquir la vostra experiència, mentre us submergeix en un món de sabors i aromes que defineixen la nostra passió per la cuina d'autora.

La nostra filosofia es basa en el respecte pel producte local. Treballem de la mà dels productors de la zona, seleccionant amb cura els millors ingredients frescos i de temporada per cada plat que oferim. Cada ampolla de vi, cada peça de peix i cada verdura provenen dels productors i pescadors locals, assegurant-nos que la nostra proposta reflecteixi la riquesa i la qualitat del nostre entorn.

HORARI

De 13:30 a 17:00

De 21:00 a 23:30

Tanquem dilluns tot el dia i dimecres al migdia

 

CONTACTE

Passeig Josep Mundet, nº71

17252 Sant Antoni

Tel. 660874224

La Tastaolletes

En línia

La Tastaolletes

Hola! 👋
En què et podem ajudar?

05:47